Dissabte 28 d’abril

INFORMACIÓ DE TRAMS

El primer tram (tram zero) estarà reservat per a persones amb mobilitat reduïda, gent gran i per als habitants de Collbató que vulguin participar a la cadena des d’aquesta ubicació.

L’últim tram de la cadena humana estarà format per diverses cordades integrades per escaladors de BOMBERS PER LA REPÚBLICA i representants de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

De la mateixa manera, els trams T13 i T14 s’han reservat a excursionistes de la FEEC. Si esteu federats (teniu assegurança amb la llicència federativa la FEEC) i us hi voleu inscriure, contacteu amb les vostres entitats. Aquestes hauran d’enviar la llista de persones que hi volen participar (nom i cognoms, NIF i telèfon del responsable del grup) a l’adreça de correu electrònic faranelcim.federats@gmail.com, com a molt tard el dimecres 25 d’abril.

El tram T12 el formaran diversos voluntaris de Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge que, des de la seva ubicació, donaran suport logístic a diversos trams de la cadena. Si sou federats (FEEC) podeu contactar

Pel bon funcionament de l’activitat es demana a tots els participants que sigueu estrictes amb els horaris i les indicacions donades per l’organització. L’indret on es desenvolupa és una zona de muntanya on alguns camins són estrets i les aglomeracions poden malmetre la natura o comportar situacions compromeses per a les persones.

Per tal de poder distribuir adequadament la gent al llarg de la cadena, haureu de portar impresa l’acreditació que rebreu amb el correu electrònic de confirmació de la inscripció. Hi constarà la informació del tram i l’hora de sortida des de Collbató.

En cas de que hi hagi un excés de gent ES TALLARÀ L’ACCÉS ALS CAMINS PER EVITAR SITUACIONS DE PERILL.

Recomanem que contacteu amb la territorial de l’ANC més propera a la vostra localitat per saber si organitzen autocars fins a Collbató. En cas de sobresaturació dels accessos, aquests tindran prioritat envers el cotxes particulars.

 

TRIA EL TRAM TENINT EN COMPTE ELS HORARIS, ELS DESNIVELLS, LES TEVES CONDICIONS FÍSIQUES I LES DELS TEUS ACOMPANYANTS

 

INSCRIPCIÓ